one and only budzak blog

One & Only Resorts Montenegro – prvi put u Evropi

Da li ste znali da se jedini One & Only brendirani resort u Evropi nalazi upravo u Crnoj Gori? Ostale (pre)luksuzne destinacije koje se mogu pohvaliti ovom prestižnom licencom se nalaze na Bahamima, Maldivima, Mauricijusu, Dubaiju, Južnoj Africi, Australiji i Los Kabosu. Zaslužna za to je svakako kompanija Azmont Investments sa svojim projektom Portonovi (opening 2017) u Bokokotorskom zalivu.

Prema Azmontovom planu, neće postojati destinacija na Mediteranu uporediva sa projektom Portonovi. Luksuzni turistički kapaciteti će biti daleko najvišeg ranga, par stepenica iznad najluksuznijih destinacija koje se ne mogu pohvaliti One & Only brendingom.

Svaki detalj je proučen sa svih aspekata i perspektiva i mjesta za grešku bukvalno nema. Smještaj je perfektan, a hrana napravljena od strane najskupljih svjetskih kuvara sa namirnicama prve klase. Zabavni sadržaj je svestran, a podjednako je poklonjena pažnja gostu pojedincu kao i porodičnim aranžmanima, tako da svi imaju mogućnost da iskuse vrhunac turističke usluge.

U paketu sa One & Only brendingom u Portonovi još dolaze i Espace Chenot Health Wellness Spa sa svojim detaljno i precizno toniranim sadržajima kao i luksuzna marina Portonovi sa 220 vezova za superjahte. U sklopu marine će postojati i moderan yachting klub licenciran od strane prestižnog britanskog studija WINCH design.

Can You Feel It?

Pogledajte One & Only fotografije i na Instagram profil

* Sponzorisani post

One thought on “One & Only Resorts Montenegro – prvi put u Evropi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *