spark.me budzak.me

Zašto želim prisustvovati Spark.me 2017?

Zima je proletjela, primiče se mjesec Maj, a svi znamo da je Maj sreća, sunce, radost i more. Pozitivna energija je na vrhuncu u ovom mjesecu a ako je još uspijete pretočiti u kreativnu i iskoristiti konstruktivno – tim bolje za vas i sve oko vas.

Zadnji vikend Maja, tradicionalno od 2013-te, je rezervisan za najradosniji praznik online populacije (pozdrav kolege!) – Spark.ME konferenciju, miks poslovnih inovacija i digitalnih dostignuća. Kao što rekoh – sreća, sunce, radost i more. I Wi-Fi, razumije se.

Baza je Budva, koju možete izmeračiti u njenom najljepšem izdanju taman prije nego se tušta i tma turista sjati u nju u sledeća 3 mjeseca. To vam je taman kao prva 2-3 gutljaja tek otvorene limenke piva. Neuporedivi su sa ostatkom, složićete se. Svježina, snaga i entuzijazam početka su bitni.

Ako se bavite ikakvim online aktivnostima, a očigledno se bavite dok čitate ovo, Spark.ME je šlag na torti u moru internet novina, tehnologija i digitalnog uopšte, sa sve trešnjom na vrhu. Ili jagodom ako izvoljevate, organizatori ionako obožavaju da udovolje custom željama. Ima konferencija u regionu velikih i malih, lokalnih i globalnih ali na ovoj konferenciji ćete osjetiti sopstvenu moć i veličinu.

Udahnite duh juga, vjetar budućnosti i snagu mladosti

Ne brinite, to nije sve što ćete unijeti u tijelo, organizator je sad već poznat po brizi o gostima u vidu izvrsne hrane koju ćete teško moći zaboraviti i mnogih kafe-pauza sa kojima će čak i pretjerivati 🙂 . Sasvim opravdano – jer posle svake seanse treba mozak rekalibrisati i spremiti za narednu. Time je čitava konferencija u stvari jedan odmor, wellness centar za dušu, tijelo i mozak.

spark.me budzak.me
Konferencijska sala je veoma udobna i lako se možete fokusirati na predavanje

Kad već pomenuh mozak tu se bogami morate pripremiti. Lista predavača je, opet tradicionalno, impozantna mada je organizatorima svake godine sve teže nadmašiti izdanje od prethodne, na naše beskrajno zadovoljstvo. Nije čudo a ni mit da su neki predavači “dolijali” posle nekoliko godina prepiske i on-off turbulencija. Ali svakom od njih je na kraju, vidjevši širinu i nivo Spark.ME konferencije, postalo veoma jasno gdje su došli i koliko su u stvari sebi ugodili.

Kako je organizator tim profesionalaca i stoga krajnje organizovan, imaćete vremena i da izmeditirate na plaži pored hotela, ohladite glavu u kristalno čistom moru, proćaskate opušteno sa Vama interesantnim osobama na organizovanom koktelu, možda se i izvrištite uz Vašu omiljenu pjesmu koju će rok bend sa zadovoljstvom za vas plasirati (pogađate, opet na koktelu) ili prosto lijeno odrijemate pored bazena uz svoje omiljeno piće. Na Spark.ME imate vremena za sve to!

spark.me budzak.me
Koktel u okviru konferencije je pored bazena i atmosfera je prilično opuštena

Spark.ME je sve u svemu jedan žešći energetski boost koji možete i trebali bi sebi priuštiti – u pravo vrijeme, na pravom mjestu i u okviru nadasve inspirativne zajednice. Posle ove konferencije svijet će se učiniti manjim nego što je do sada bio i ne tako strašno komplikovan. Djelovaće Vam kao da ste do sada bili u kreativnoj blokadi.

Odblokirajte se i napunite baterije

Otvorite oči, naćulite uši, naoštrite mozak tako da reže kroz vazduh. Učinite nešto dobro sa svojim vremenom koje je ograničeno.

I ne zaboravite kupaći 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *